ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεσολόγγι: Επεισόδια με λοστούς και μπουκάλια μπύρας ανάμεσα σε συμμορίες Ρομά!

Μεσολόγγι: Επεισόδια με λοστούς και μπουκάλια μπύρας ανάμεσα σε συμμορίες Ρομά!

Έντονα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι ανάμεσα σε συμμορίες Ρομά δίπλα, μάλιστα, από το αστυνομικό τμήμα της πόλης. Δύο συμμορίες από Ρομά συνεπλάκησαν χτυπώντας με λοστούς και πετώντας μπουκάλια μπύρας, σπάζοντας και το τζάμι ενός καταστήματος.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, που κράτησε αρκετή ώρα, επικράτησε ένταση και φωνές, ενώ αρκετοί από τους Ρομά κρατούσαν κοντάρια και λοστούς.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, οι Ρομά πέταξαν μπουκάλια μπύρας στον αέρα, ενώ έσπασαν και το τζάμι ενός καταστήματος.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν, προσπαθώντας να χωρίσουν τις δύο ομάδες και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της συμπλοκής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επεισόδια ξέσπασαν λόγω προσωπικών διαφορών, που δημιουργήθηκαν μετά από έναν αρραβώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.