ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πληροφορίες ζητά η Τροχαία για το δυστύχημα στα Διαβατά με θύμα έναν 90χρονο

Πληροφορίες ζητά η Τροχαία για το δυστύχημα στα Διαβατά με θύμα έναν 90χρονο

Πληροφορίες αναζητά η Τροχαία για το τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα χθες (29/04) το απόγευμα στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 90χρονου πεζού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το περιστατικό συνέβη στις 6 το απόγευμα, επί της οδού Κ. Καραμανλή, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, όπου όχημα αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλιωμένο που κινούνταν πεζός, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της πόλης, όπου τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ανακοίνωση η Τροχαία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος και τυχόν στοιχεία του υπαίτιου οχήματος ή του οδηγού του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκδηδόνας που διενεργεί την προανάκριση, στο εξής τηλέφωνο: 23910-21020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.