ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δέμα με χασίς εστάλη με πλοίο από τον Πειραιά στην Κω – Συνελήφθη 37χρονος τη στιγμή παραλαβής του πακέτου

Δέμα με χασίς εστάλη με πλοίο από τον Πειραιά στην Κω – Συνελήφθη 37χρονος τη στιγμή παραλαβής του πακέτου

Μισό κιλό χασίς εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου των αποσκευών και των ασυνόδευτων δεμάτων στα πλοία της γραμμής, που σαλπάρουν από Πειραιά με προορισμό τα Δωδεκάνησα. Αποδέκτης ήταν ένας 37χρονος άνδρας, κάτοικος της Κω, ο οποίος συνελήφθη τι στιγμή παραλαβής του εν λόγω πακέτου.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στο νησί, οι οποίοι έστησαν καραούλι στο λιμάνι περιμένοντας τον κατάπλου του πλοίου. Μόλις εμφανίστηκε στον χώρο αποσκευών ένας 37χρονος και παρέλαβε το ύποπτο χάρτινο δέμα, ακινητοποιήθηκε και ανοίχθηκε το κουτί που είχε μέσα ένα μικρότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα, βρέθηκε μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 484,2 γραμμαρίων κι έτσι ο 37χρονος συνελήφθη. Η ταυτότητα του 43χρονου αποστολέα αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της προανάκριση κι έτσι συνελήφθη και αυτός. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.