Λήστεψαν ταχυδρόμο στα Γιάλτρα Αιδηψού – Έφυγαν με λεία 21.000 ευρώ

Λήστεψαν ταχυδρόμο στα Γιάλτρα Αιδηψού – Έφυγαν με λεία 21.000 ευρώ

Ληστεία σημειώθηκε στις 9:45 το πρωί της Τετάρτης 2 Μαΐου στα Γιάλτρα Αιδηψού με θύμα έναν 37χρονο ταχυδρομικό πράκτορα που μοίραζε τις συντάξεις της περιοχής με το αγροτικό του όχημα.

Τρεις άγνωστοι δράστες με κουκούλες που κάλυπταν τα πρόσωπά τους, τον πλησίασαν από πίσω και τον ακινητοποίησαν με την απειλή δύο καραμπινών και ενός μαχαιριού. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να του αποσπάσουν 21.000 ευρώ που προοριζόταν για κατοίκους της περιοχής.

Ακολούθως των φίμωσαν και τον έδεσαν, εγκαταλείποντας το σημείο με άγνωστο μέσο.

Μισή ώρα αργότερα ο 37χρονος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία που διενήργησε έρευνες που δεν απέδωσαν προς το παρόν καρπούς.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιστιαίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.