ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Βόλος: Κάθειρξη 11 ετών στον 50χρονο που ασελγούσε σε 11χρονη με αντάλλαγμα χρήματα και σουβλάκι!

Βόλος: Κάθειρξη 11 ετών στον 50χρονο που ασελγούσε σε 11χρονη με αντάλλαγμα χρήματα και σουβλάκι!

Με «δόλωμα» χρήματα και ένα παγωτό ή ένα σουβλάκι, παρέσυρε στα δίχτυα του ένα ανήλικο κοριτσάκι ένας 50χρονος στο Βόλο και ασελγούσε σε βάρος του. Ο αδίστακτος άνδρας καταδικάστηκε σε βαριά ποινή κάθειρξης 11 ετών έπειτα από απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας!

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε την στιγμή που η μητέρα του παιδιού αντιλήφθηκε ότι είχε στην κατοχή της χρήματα, τα οποία δεν της είχε δώσει η ίδια ούτε και ο πατέρας της με τον οποίο έχει χωρίσει. Στις επίμονες ερωτήσεις της, η μικρούλα απάντησε ότι γνώρισε έναν «πολύ καλό κύριο» που διατηρούσε μαγαζί στην πόλη και ο οποίος την «αγαπούσε και την κερνούσε ή της έδινε λίγα χρήματα, με αντάλλαγμα να την αγγίζει σε ευαίσθητα σημεία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, στο οποίο ο 50χρονος δεν παρέστη αλλά απολογήθηκε μέσω του δικηγόρου του και αρνήθηκε την κατηγορία της αποπλάνησης. Ωστόσο, δεν έπεισε τους δικαστές καθώς είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση κι έτσι καταδικάστηκε και αναζητείται για να οδηγηθεί στην φυλακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.