Χάθηκαν στις φλόγες σπίτια στο Νταού Πεντέλης – Οι φωτιές περικυκλώνουν Νέο Βουτζά και Μάτι

Χάθηκαν στις φλόγες σπίτια στο Νταού Πεντέλης – Οι φωτιές περικυκλώνουν Νέο Βουτζά και Μάτι

Ανεξέλεγκτο είναι το νέο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης Ραφήνας – Οι ισχυροί άνεμοι το κατευθύνουν με μεγάλη ταχύτητα δυτικά, με κατεύθυνση τον Νέο Βουτζά και τη Νέα Μάκρη.

Η φωτιά που ξέσπασε στους πρόποδες της Πεντέλης έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις κοντά στο Νταού, και καίγοντας σπίτια έφτασε στο σημείο μεταξύ Διώνης και Καλλιτεχνούπολης, στα όρια Πικερμίου-Ραφήνας.

Οι άνεμοι δυσχαιραίνουν το έργο των πυροσβεστών οθώντας την πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση και παλιά κομμένά και αναδασωμένα σημεία. Με ταχύτητα γίνεται η εξάπλωσή προς Νέο Βουτζά, Μάτι και Νέα Μάκρη. Υπάρχουν αναφορές για λουόμενους στο Μάτι που ακόμα να απομακρυνθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί τόπου επιχειρούν 50 άντρες της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν ένα ελικόπτερο και 3 αεροσκάφη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.