ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

91 νεκροί + 25 αγνοούμενοι = 0 παραιτήσεις

91 νεκροί + 25 αγνοούμενοι = 0 παραιτήσεις

Επίσημη παραδοχή για 25 αγνοούμενους εκτός των 91 νεκρών είχαμε πριν λίγο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής δήλωσε ότι οι επίσημα δηλωθέντες αγνοούμενοι είναι 25, οι οποίοι πρέπει να θεωρούνται πλέον νεκροί και προστίθενται στους 91 νεκρούς.

Ενας 65χρονος ερευνάται ως ο άνθρωπος του «Σημείου Μηδέν»: Οπως όλα δείχνουν, είχε ανάψει φωτιά δίπλα στο οίκημά του για να κάψει ξερά χόρτα.

Εν συνεχεία όταν κατάλαβε την έκταση της καταστροφής που προκάλεσε, προσπάθησε να καλύψει το ίχνος του εγκλήματος καταβρέχοντας την πρώτη εστία και ρίχνοντας πέτρες επάνω από το «Σημείο Μηδέν».

Είναι το σημείο που έδειξαν στην συνέντευξη Τύπου κυβερνητικοί, μιλώντας για «εμπρησμό».

Ούτε μία παραίτηση κυβερνητικού στελέχους δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας ανέλαβε την πολιτική ευθύνη χωρίς να διευκρινίζει τι σημαίνει αυτό. Στις δημοκρατίες, πάντως, μια τέτοια ανάληψη ευθύνη, σημαίνει παραίτηση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.