ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ληστής έφαγε της χρονιάς του στην Κρήτη και τον παρέδωσαν δεμένο «σαν σαλάμι» στην Αστυνομία

Ληστής έφαγε της χρονιάς του στην Κρήτη και τον παρέδωσαν δεμένο «σαν σαλάμι» στην Αστυνομία

Επίδοξος ληστής επιχείρησε να εισβάλει σε ένα σπίτι στην περιοχή Βαμβακόπουλο των Χανίων και κατέληξε άγρια δαρμένος και δεμένος σαν… σαλάμι!

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα agonaskritis.gr, είναι εμφανής ο ξυλοδαρμός που υπέστη ο νεαρός άνδρας, ο οποίος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον απείλησε με σουγιά.

Όμως, εκείνος τον αφόπλισε και άρχισε να τον καταδιώκει, όταν το έβαλε στα πόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μικρή απόσταση, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει με την βοήθεια και άλλων κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι άρχισαν να ξυλοκοπούν ομαδικά τον δράστη που φαινόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Στο τέλος, τον έδεσαν με καλώδια και τον ξάπλωσαν στη μέση του δρόμου, περιμένοντας να φτάσουν αστυνομικοί στους οποίους τον παρέδωσαν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.