ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρακομακεδόνες: Για εργασίες στο σπίτι του είχε προσλάβει τους αλλοδαπούς δολοφόνους του ο άτυχος 65χρονος

Θρακομακεδόνες: Για εργασίες  στο σπίτι του  είχε προσλάβει τους αλλοδαπούς δολοφόνους του ο άτυχος 65χρονος

Μόλις για 30 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, οι δυο αλλοδαποί σκότωσαν τον θείο του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες, στις 21 Αυγούστου 2018, από γείτονες του που ανησύχησαν από την απουσία του.

Και οι δυο συλληφθέντες (Αλγερινός, Αιγύπτιος) ομολόγησαν και περιέγραψαν το έγκλημα τους, προσδιορίζοντας μάλιστα και το κίνητρο, που δεν ήταν άλλο από την ληστεία.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά στην κατάθεση τους : “….γνωριστήκαμε κοντά στους Θρακομακεδόνες και ήθελε να κάνει κάποιες εργασίες στο σπίτι του και προσφερθήκαμε να τις κάνουμε εμείς έναντι αμοιβής. Όταν φτάσαμε στο σπίτι και άνοιξε την πόρτα, του επιτεθήκαμε για να τον ληστέψουμε και αυτός άρχισε να φωνάζει. Τον σπρώξαμε μέχρι την κρεβατοκάμαρα, προκειμένου να του κλείσουμε το στόμα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στο στραγγαλισμό του άτυχου 65χρονου, οι δυο δράστες τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο, για το ποιος πέρασε την ζώνη στο λαιμό του άτυχου άνδρα και τελικά τον στραγγάλισε, για να του αρπάξουν μόλις 30 ευρώ κι ένα κινητό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.