ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλη φωτιά στην Ηλεία! Έκλεισε η Πατρών – Πύργου!

Μεγάλη φωτιά στην Ηλεία! Έκλεισε η Πατρών – Πύργου!

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή των Λεχαινών. Η φωτιά καίει αγροτικές εκτάσεις και καλαμιώνες δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου.

Λόγω των πυκνών καπνών διακόπηκε νωρίτερα η κυκλοφορία στο σημείο. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις με 14 οχήματα και 28 άντρες, δύο πεζοπόρα τμήματα ενώ νωρίτερα επιχειρούσε και ένα ελικόπτερο Erickson.

Επικεφαλής του έργο της κατάσβεσης είναι ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Γιάννης Πετρούτσος, μαζί με τον διοικητή των Π.Υ. Ηλείας και Πύργου Γιάννη Καραμαλίκη και το διοικητή της Π.Υ. Λεχαινών Δημήτρη Αντωνάκη.

Πριν από λίγο, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.
Το έργο των πυροσβεστών συνεχίζεται στις εστίες που παραμένουν ενεργές. Οριοθετημένη σύμφωνα με πληροφορίες είναι η πυρκαγιά αυτή την ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.