ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Για «επεισόδιο στα Ίμια» μιλάνε τα τουρκικά ΜΜΕ

Για «επεισόδιο στα Ίμια» μιλάνε τα τουρκικά ΜΜΕ

Η τουρκική Ακτοφυλακή εμπόδισε σκάφος του Λ.Σ. να προσεγγίσει τα Ίμια σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης τα οποία αναφέρουν μάλιστα ότι η τουρκική Ακτοφυλακή στη συνέχεια έκανε περιπολίες σε απόσταση 5-10 μέτρων από τις βραχονησίδες, προφανώς για τις … περιφρουρήσει! .

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο DHA, η τουρκική Ακτοφυλακή εμπόδισε δύο σκάφη του Λ.Σ. που ξεκίνησαν από την Κω και την Κάλυμνο για να προσεγγίσουν τα Ίμια.

Όπως αναφέρεται «μόλις έγινε αντιληπτή η κινητικότητα των ελληνικών σκαφών «αμέσως τουκρικά σκάφη κινητοποιήθηκαν και δεν επέτρεψαν στο Λ.Σ. να προσεγγίσει τα Ίμια» με αποτέλεσμα τα ελληνικά σκάφη να αποσυρθούν στην Ψέριμο και την Καλόλιμνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τουρκικά μέσα υπενθυμίζουν ότι στις 4 Νοεμβρίου τα τουρκικά και ελληνικά σκάφη είχαν πλησιάσει τις βραχονησίδες προκειμένου να διασώσουν παράνομους μετανάστες που ναυάγησαν ανοιχτά των Ιμίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.