ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεσηκωμός και στην Καστοριά κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Να πας να μείνεις στα Σκόπια» (βίντεο)

Ξεσηκωμός και στην Καστοριά κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Να πας να μείνεις στα Σκόπια» (βίντεο)

Δεν έχουν τελειωμό οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα κατά βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης ειδικά σε περιοχές της Μακεδονίας, έτσι μία ακόμα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποδοκιμάστηκε από εξαγριωμένους πολίτες για την συμφωνία με τα Σκόπια με την οποία εκχωρείται η Μακεδονία.

Μετά από κάλεσμα μέσα από το Facebook, πολίτες στην Καστοριά, συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου όπως αναφέρει το τοπικό svouranews.gr

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=uUlwn4ZDsvo

Από την συγκέντρωση δεν έλειψαν τα συνθήματα και οι αποδοκιμασίες, όπως: «Ντροπή που είσαι πόντια, κλέφτες αλήτες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική. Ντροπή προδότες. Να πας να μείνεις στα Σκόπια».

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες, ξήλωσαν και την πινακίδα από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή.

Αμέσως μετά έγινε συντονιστική επιτροπή όπου ετοιμάζει νέα μεγαλύτερη και οργανωμένη συγκέντρωση και πάλι έξω από το γραφείο της κυρίας Τελιγιορίδου, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στις επτά το απόγευμα.

Όπως γίνεται κατανοητό πολύ δύσκολα οι βουλευτές θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν μια τέτοια συνεχόμενη και αφόρητη πίεση. Η οργή του κόσμου είναι τεράστια, όχι μόνο για την εκχώρηση του ονόματος, ούτε μόνο επειδή δεν ρωτήθηκε για αυτό με ένα δημοψήφισμα, αλλά και γιατί η κυβέρνηση με περίσσιο θράσος τους αποκαλεί «ακροδεξιούς, φασίστες» και ότι άλλο εύκαιρο διαθέτει στο «καλάθι» με τις ατάκες για να προκαλεί πολιτικούς και συναισθηματικούς διχασμούς, σε μια χώρα που η επιχειρηματολογία και οι κανόνες της κοινής Λογικής έχουν πάει περίπατο και έχουν αντικατασταθεί από τον Εμφύλιο και μετά από του κανόνες της γηπεδικής συμπεριφοράς.

«Είσαι κακός γιατί έτσι γουστάρω» και αυτό ακριβώς κάνει η κυβέρνηση με τους πολίτες της, αλλά θα έχει το πολιτικό θράσος στις εκλογές να ζητήσει των ίδιων ανθρώπων, την ψήφο τους με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα έχουν όλα… ξεχαστεί.

Αλλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται… και αυτό το ξεχνούν όσοι έχουν ιδεολογικές «αγκυλώσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Robert Greene στους «48 Νόμους της Δύναμης» λέει: «Να ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις – Μην προσβάλλεις το λάθος πρόσωπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.