Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

“Πανόπτης 2015”: Σε εξέλιξη η μεγάλη εθνική άσκηση κυβερνοάμυνας

“Πανόπτης 2015”: Σε εξέλιξη η μεγάλη εθνική άσκηση κυβερνοάμυνας

Η Εθνική Άσκηση Κυβερνοάμυνας «Πανόπτης 2015», ξεκίνησε σήμερα (25/5/2015) με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων, φορέων του δημόσιου, ιδιωτικού και ακαδημαϊκού τομέα, με εκπροσώπηση φορέων που εμπλέκονται σε θέματα κυβερνοασφάλειας – κυβερνοάμυνας.

Η άσκηση διοργανώνεται και συντονίζεται από το ΓΕΕΘΑ και σκοπός της είναι η εξάσκηση των συμμετεχόντων, η δοκιμή των υφισταμένων σχεδίων, δομών και διαδικασιών που αφορούν στην αντιμετώπιση μειζόνων συμβάντων στον Κυβερνοχώρο καθώς και η επαύξηση του επιπέδου συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων.

Η άσκηση ολοκληρώνεται στις 29/5/2015.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.