ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Παραλίγο τραγωδία στον Έβρο: Νέα ανατροπή Μ-113 – Τραυματίστηκε υπολοχαγός

Παραλίγο τραγωδία στον Έβρο: Νέα ανατροπή Μ-113 – Τραυματίστηκε υπολοχαγός

Παραλίγο να είχαμε μια ακόμα σοβαρή τραγωδία που να εμπλέκεται ένα Μ-113.

Ατύχημα έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στον Προβατώνα Έβρου, με τεθωρακισμένο ερπυστριοφόρο που χρησιμοποιείται ως κέντρο διοίκησης πυρός.

το τεθωρακισμένο επέστρεφε από άσκηση στη μονάδα του. Άγνωστο γιατί, προσέκρουσε σε κράσπεδο και λίγο έλειψε να ανατραπεί.

Τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας υπολοχαγός, ο οποίος μετά από τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, επέστρεψε στη μονάδα του.

Το ατύχημα θύμισε το τραγικό δυστύχημα που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2013, όταν ένα M-113 του 575 Τάγματος Πεζοναυτών είχε ανατραπεί με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας στρατιώτης. Το Μ-113 είχε ανατραπεί επειδή είχε “βρει” σε κράσπεδο.

Πριν από έναν χρόνο συνέβη και άλλο δυστύχημα με ανατροπή Μ-113 στη Μυτιλήνη. Είναι περιττό να πούμε ότι τα συγκεκριμένα «παπάκια» δεν κάνουν πλέον για έναν σύγχρονο στρατό και ανάγονται στην εποχή του Β’ ΠΠ.

Με αυτά «θα μεταφερθεί με ταχύτητα και ασφάλεια στο πεδίο της μάχης» όπως μας αρέσει να παραμυθιαζόμαστε στις παρελάσεις;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.