ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Να κοιμάστε ήσυχοι» προέτρεψε τους Ελληνες ο Α/ΓΕΣ – Οχι, όσο έχετε αιχμαλώτους στη Τουρκία, κ.Αρχηγέ…

«Να κοιμάστε ήσυχοι» προέτρεψε τους Ελληνες ο Α/ΓΕΣ – Οχι, όσο έχετε αιχμαλώτους στη Τουρκία, κ.Αρχηγέ…

Την διαβεβαίωση ότι ο Ελληνικός Στρατός «είναι εκπαιδευμένος και έτοιμος και οι Ελληνες να κοιμούνται ήσυχοι» έδωσε στην Θεσσαλονίκη ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Συμμετέχοντας σε εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών για τον Παύλο Μελά, στο παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, ο Αρχηγός ΓΕΣ πήρε το λόγο και απάντησε στους συμμετέχοντες, πολλοί από τους οποίους εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, για την ετοιμότητα του ΕΣ.

«Μην ανησυχείτε για τον Ελληνικό Στρατό, είμαστε εκπαιδευμένοι και έτοιμοι, να κοιμάστε ήσυχοι» τόνισε.

Ετσι κοιμηθήκαμε το βράδυ της 1ης Μαρτίου και το πρωί, στις 2 Μαρτίου, μάθαμε ότι είχαμε τους πρώτους αιχμαλώτους στα χέρια των Τούρκων από το 1974, κ.Αρχηγέ.

Και τους είχαν πιάσει από την προηγούμενη ημέρα και το είχατε αποκρύψει.

Γι αυτό το γεγονός ακόμα δεν έχει απολογηθεί κανείς από το ΓΕΣ…

Και πώς είναι δυνατόν να προτρέπετε τους Ελληνες να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια όταν υπάρχουν δύο Ελληνες στρατιωτικοί αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές; Πόσο ήσυχοι μπορούν να είναι τα βράδια οι Ελληνες;

Η σκέψη των αιχμαλώτων και μόνο δεν πρέπει να τους αφήνει να κοιμηθούν.

Είναι εποχή για έγερση, όχι για ύπνο, κ.Αρχηγέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αποτελέσματα του ύπνου τα είδαμε την 1η Μαρτίου στις Καστανιές…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.