Τούρκος υπουργός Αθλητισμού: «Το λιοντάρι Ερντογάν βγήκε έξω και τα τσακάλια φεύγουν»

Τούρκος υπουργός Αθλητισμού: «Το λιοντάρι Ερντογάν βγήκε έξω και τα τσακάλια φεύγουν»

O υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας Οσμάν Μπακ ανέφερε πως οι ΤΕΔ κατέγραψαν έναν μύθο στην Άφριν και συνέχισε λέγοντας:

«Με στήριξη από το έθνος, διέλυσαν εκεί τις τρομοκρατικές οργανώσεις και μία-μία τις φωλιές τους. Οι ΗΠΑ έστειλαν 5 χιλιάδες φορτηγά με όπλα. Μήπως για αγώνα ενάντια στην ISIS ; Άλλος είναι ο στόχος τους. Θέλανε να στήσουν συνωμοσία και να κάνουν παιχνίδια απέναντι σε αυτό το έθνος.

Εμείς δεν τα επιτρέπουμε αυτά τα παιχνίδια. Υπό την ηγεσία του προέδρου της Δημοκρατία μας και με την ατσάλινη θέληση του, οι ΤΕΔ άρχισαν την στρατιωτική επιχείρηση στις 20 Ιανουαρίου. Κάθε πλευρά του Άφριν καθαρίστηκε.

Οι τρομοκρατικές οργανώσεις επιτίθενται ύπουλα αλλά τώρα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούνε. Όταν το λιοντάρι βγει έξω, τα τσακάλια τρέχουν αν κρυφτούνε. Το λιοντάρι βγήκε έξω. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο τουρκικός στρατός βγήκε έξω. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις τώρα μόνο φεύγουν. Εμείς εμπιστευόμαστε αυτί το έθνος, εμπιστευόμαστε τους Τούρκους στρατιώτες μας

Στοιχεία από το εξωτερικό λένε ¨Η Τουρκία πήγε εκεί και εισέβαλε¨. Όχι. Η Τουρκία πήγε εκεί για να φέρει ειρήνη.

O τουρκικός στρατός μετέφερε στο Άφριν την ευσπλαχνία του τουρκικού έθνος. Βλέπετε πια την έκφραση στο πρόσωπο εκεί των γυναικών και των παιδιών. Το ΠΚΚ και το PYD εκεί τους καταπίεζε.

Τώρα ο τουρκικός στρατός έφερε εκεί ειρήνη και ευσπλαχνία. Τα πρόσωπα τους χαμογελάνε και έτσι θα συνεχίσουν να χαμογελάνε. Θα καθαρίσουμε τα σύνορα μας από τους τρομοκράτες εκεί. Θα συνεχιστεί τον αγώνα μέχρι και τον τελευταίο τρομοκράτη. Αυτό το έθνος δεν γονατίζει ποτέ…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tourkikanea.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.