ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με ένα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ ανά χείρας έφυγε από το ΥΠΕΘΑ ο Φ.Κουβέλης! – Δώρο από τον Π.Καμμένο

Με ένα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ ανά χείρας έφυγε από το ΥΠΕΘΑ ο Φ.Κουβέλης! – Δώρο από τον Π.Καμμένο

Οι σχέσεις Πάνου Καμμένου και Φώτη Κουβέλη, αν και ποτέ δεν ήταν θερμές, ήταν αρκετά φιλικές για να επιτρέψουν και στους δυο μια θητεία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας χωρίς σοβαρές εσωτερικές τριβές.

Οι πληροφορίες λένε οτι και οι δύο ένιωσαν ανακούφιση που πλέον δεν θα χρειάζεται να συνεργάζονται. Η απόφαση πάντως του Πάνου Καμμένου να κάνει δώρο στον απερχόμενο Φώτη Κουβέλη- που ανέλαβε το υπουργείο Ναυτιλίας- ενα τουφέκι …μόνο σαν χιούμορ μπορεί να εκληφθεί, με δεδομένη την προσωπικότητα του Φώτη Κουβέλη που μάλλον δεν διακρίνεται για πολεμοχαρή ήθη.

Ούτε για κάποια αγάπη για τα όπλα και τον μιλιταρισμό, που είναι το «φόρτε» του Πάνου Καμμένου. Φαίνεται άλλωστε και από την αμήχανη έκφραση του Φώτη Κουβέλη καθώς παραλαμβάνει το δώρο.

Οι χρήστες των social media παρατήρησαν και σχολίασαν εξάλλου και την ευχή που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον πρώην αναπληρωτή του. Ενώ ο Φ.Κουβέλης ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, ο Πάνος Καμμένος φρόντισε να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο νέο του θαλασσινό πόστο, το υπουργείο Ναυτιλίας, με την επίκληση του Αγίου Νικολάου.

«Με την βοήθεια του Αγίου Νικολάου, σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.