Αντιαεροπορικά με... αυτιά και ακουστικά!

Καταδίκη της επίθεσης εις βάρος του πρωθυπουργού της Παλαιστίνης από το ΥΠΕΞ

Καταδίκη της επίθεσης εις βάρος του πρωθυπουργού της Παλαιστίνης από το ΥΠΕΞ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Την καταδίκη του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του αναφορικά με την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρωθυπουργού της Παλαιστινιακής Αρχής, Ραμί Χαμνταλάχ και της αυτοκινητοπομπής του, στη Λωρίδα της Γάζας.

Παράλληλα, εκφράζονται ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και η αλληλεγγύη της χώρας μας στο φίλο παλαιστινιακό λαό.

Η Ελλάδα, καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, «στηρίζει τις προσπάθειες ενδο-παλαιστινιακής συμφιλίωσης και την επιστροφή των νόμιμων παλαιστινιακών θεσμών στη Λωρίδα της Γάζας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.