Ξεκίνημα με το δεξί για τη Στεφανίδη – Κέρδισε στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης

Ξεκίνημα με το δεξί για τη Στεφανίδη – Κέρδισε στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε σήμερα τη χρονιά με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσε την προηγούμενη, δηλαδή με νίκη.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ήταν παρούσα και αυτή τη χρονιά στο μίτινγκ της Νέα Υόρκης, στη διοργάνωση στην οποία επέλεξε να κάνει το φετινό της ντεμπούτο.

Η “χρυσή” το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου ξεκίνησε τη σεζόν με άλμα στα 4,71 μ. και έδειξε και πάλι πως θα είναι η πρωταγωνίστρια στο αγώνισμα. Η Στεφανίδη, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να ξεπεράσει τα 4,81 μ., επίδοση που είναι σίγουρο πως θα έχει την ευκαιρία να νικήσει στις επόμενες εμφανίσεις της. Παράλληλα, η Ελληνίδα διατήρησε το αήττητο σερί της, φτάνοντας πλέον στις 15 διαδοχικές νίκες. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ ξεπέρασε με τη δεύτερη τόσο το 4,61 μ., στο οποίο μπήκε στον αγώνα, όσο και το 4,71 μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κέιτ Ναγκότε (ΗΠΑ) ήταν δεύτερη επίσης με 4,71 μ., σε μια ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν (έχει 4,76 μ.). Η πολυσυζητημένη κόντρα ανάμεσα στη Στεφανίδη και τη Σάντι Μόρις δεν έγινε ποτέ, αφού η δεύτερη δεν κατέβηκε τελικά στον αγώνα. Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 7 Φεβρουαρίου στο Παρίσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.