ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βούλα Παπαχρήστου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη για το 2018

Βούλα Παπαχρήστου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη για το 2018

Η Βούλα Παπαχρήστου που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει μάχες εντός αλλά κι εκτός στίβου συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη στο τριπλούν.

Την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη σημείωσε η Βούλα Παπαχρήστου, κατά την 1η ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στίβου ανδρών/γυναικών, που διεξάγεται στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας. Η Ελληνίδα άλτρια του τριπλούν «προσγειώθηκε» στα 14.74μ., βελτίωσε κατά ένα εκατοστό το ατομικό της ρεκόρ (14.73μ. από το 2016) και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι είναι ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Παπαχρήστου έκανε ακόμη ένα μεγάλο άλμα, στα 14.60μ., και στη συνέχεια σταμάτησε τον αγώνα. Εκτός από κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη, το 14.74μ. είναι και η τρίτη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, πίσω από το 14.96μ. της Κολομβιανής Κατρίν Ιμπαργκουέν και το 14.84μ. της Αμερικανίδας Τόρι Φράνκλιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.