Θ. Πάγκαλος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός» – Στρατηγός Φ. Φράγκος: «Είσαι δωσίλογος»

Θ. Πάγκαλος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός» – Στρατηγός Φ. Φράγκος: «Είσαι δωσίλογος»

Μετά τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου ότι ανόητος εθνικισμός είναι τα συλλαλητήρια και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν και η «Μητέρα Τερέζα» δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και όχι πολύ μακριά από σήμερα, βγήκαν πάλι στην επικαιρότητα, δηλώσεις που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν.

Σε μια από αυτές τις δηλώσεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος λέει σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι «την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες» και ότι η μητέρα του ήταν Αλβανίδα.

«Την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες, η μητέρα του ήταν Αλβανίδα. Αν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τον Μέγα Αλέξανδρο αυτοί είναι οι Αλβανοί γιατί η μάνα του ήταν από την Ιλλυρία» είπε χωρίς φυσικά να αναφερθεί καθόλου στον Φίλλιπο τον Β΄ της Μακεδονίας ως να μην είχε… πατέρα.

Πάλι καλά που δεν το ανέφερε πάντως γιατί μπορεί να τον έβγαζε και αυτόν Αλβανό.

«Οι Σέρβοι δεν είναι αδέλφια μας… Πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς και να αναγνωρίσουμε το αλβανικό Κόσσοβο» είπε ακόμη ο λαλίστατος Θ.Πάγκαλος ο οποίος σχολίασε την ομοιότητα μας με τους Ιταλούς που δεν υπάρχει με την φράση: «Είμαστε Ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τους Αλβανούς και Σκοπιανούς»

Απάντηση από Φ.Φραγκο: “Είσαι δωσίλογος”

Μετά τη γνωστοποίηση των δηλώσεων Θ.Πάγκαλου ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λυπάμαι για τον ξεπεσμό ενός πρώην υπουργού στο επίπεδο ενός κοινού δωσίλογου… και συνειδητού παραχαράκτη της ιστορίας…

Ο τουρίστας ΥΠΕΞ στα Ίμια που για την ελληνική σημαία ανέφερε ότι την πήρε ο άνεμος ενώ άχνιζε ακόμη το αίμα των τριών Ηρώων του ΠΝ από την πτώση του ελικοπτέρου»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.