Τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νικόλαο Σακελλαρίου επισκέφθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νικόλαο Σακελλαρίου  επισκέφθηκε η Ζωή  Κωνσταντοπούλου

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου δέχθηκε σήμερα την πρώην πρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο του κόμματος «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Ζηκογιάννη για το θέμα της χθεσινής προσφυγής που κατέθεσαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ως συνήγοροι -και οι δυο- της συμβολαιογράφου Λαυρίου Ελένης Καραγεωργοπούλου.
Με την αίτησή τους ζητούν από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας με προσωρινή διαταγή του να «παγώσει» προσωρινά η απόφαση της τελευταίας επαναληπτικής γενικής συνέλευσης (27.11.2017) του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου με την οποία ανεστάλη η προηγούμενη με την οποία είχε αποφασιστεί η αποχή των συμβολαιογράφων από όλους τους πλειστηριασμούς έως 31 Δεκεμβρίου 2017.
Παράλληλα, ζήτησαν να εκδοθεί απόφαση με την οποία να αναστέλλεται η απόφαση της επίμαχης γενικής συνέλευσης μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της κυρίας αίτησης που έχουν καταθέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, δεν αναμένεται να δοθεί προσωρινή διαταγή από τον κ. Σακελλαρίου για να «παγώσουν» προσωρινά οι πλειστηριασμοί, καθώς μάλιστα οι σημερινοί πλειστηριασμοί στην Αττική αναβλήθηκαν για λόγους ασφαλείας. Αντίθετα, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, αναμένεται να εκδοθεί απόφαση του ΣτΕ επί της αίτησης αναστολής που έχει κατατεθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.