ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Μπουτάρης: «Εντυπωσιακά τα συλλαλητήρια αλλά δεν πρέπει να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις»

Γ. Μπουτάρης: «Εντυπωσιακά τα συλλαλητήρια αλλά δεν πρέπει να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις»

Σε δηλώσεις του σχετικά με το συλλαλητήριο των Αθηνών για την Μακεδονία ο Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έκανε λόγο ότι «ήταν εντυπωσιακά τα συλλαλητήρια αλλά δεν πρέπει να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις».

Πρόσθεσε πως πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και ανέφερε πως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με τον όρο Νέα Μακεδονία.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε εμπρηστική την χθεσινή ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη και μάλιστα είπε πως δεν διέφερε από αυτή του Φράγκου Φραγκούλη.

«Η ομιλία του δεν διέφερε από την ομιλία του Φράγκου Φραγκούλη στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Ιστορικό, ξε-ιστορικό λάθος, πήγε. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να είναι εκεί» τόνισε. «Τον άκουσα να λέει ότι απειλούμαστε από τα Σκόπια; Πως απειλούμαστε;», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κύριο Μπουτάρη, οι Έλληνες κάτω από τον Όλυμπο αλλά και στην Κρήτη δεν γνωρίζουν το πρόβλημα. «Δεν γνωρίζουν ότι η Μακεδονία γεωγραφικά δεν είναι μόνο ελληνική και ότι σε αρκετά χωριά της Καστοριάς και της Φλώρινας υπάρχουν άνθρωποι που μιλούσαν και μιλούν ακόμη σερβομακεδονικά», υποστήριξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.