Β. Λεβέντης: «Φοβάμαι νέα Ίμια»

Β. Λεβέντης: «Φοβάμαι νέα Ίμια»

«Είναι λάθος και επιπολαιότητα της κυβέρνησης να πιστεύει ότι θα περάσει έτσι και το θέμα των πετρελαίων και των υδρογονανθράκων. Αν πιστεύουμε ότι θα έρθουν Γάλλοι και Αμερικανοί να πολεμήσουν δίπλα μας, τότε βρισκόμαστε μακριά από την πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο να δεχτεί η Τουρκία τις γεωτρήσεις στην Κύπρο. Θα έχουμε πρόβλημα».

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο 5ο αναπτυξιακό συνέδριο στην Πάτρα.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε φόβους για «νέα Ίμια» και ζήτησε από τις πολιτικές δυνάμεις να βοηθήσουν: «Nα βάλουμε όλοι πλάτη, γι’ αυτό και ζητώ συνέχεια εδώ και δύο χρόνια να αφήσουμε τις καρέκλες και να φτιάξουμε μία κυβέρνηση οικουμενική. Αν αγαπάς τη χώρα όλα μπορείς να τα κάνεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βγάλει τη χώρα στις αγορές σχολίασε: «Ο Σαμαράς το 2014 έβγαλε ομόλογο με αγγλικό δίκαιο και υψηλό επιτόκιο και το πληρώνει σήμερα η χώρα, και ο Τσίπρας θέλει να βγει στις αγορές με το ίδιο ομόλογο τη στιγμή που η χώρα είναι ξεβράκωτη και πίσω από αυτό δοκιμάζεται και ταπεινώνεται. Το άγχος όλων των πρωθυπουργών είναι να αποδείξουν ότι η οικονομία πάει καλά και βγαίνουμε στις αγορές. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι μόνο τα 180 δισ. ευρώ μπορούν να κουρευτούν και για τα υπόλοιπα (147 δισ.) δεν μπορεί να γίνει τίποτα, αφού είναι με διακρατικές συμφωνίες. Η Ένωση Κεντρώων ζητάει με επίσημο τρόπο όλα τα στοιχεία του δημοσίου χρέους από το υπουργείο Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και δεν μας τα παραχωρούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.