ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Λεβέντης: Εγωιστές και αχάριστοι όσοι έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων

Β.Λεβέντης: Εγωιστές και αχάριστοι όσοι έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων

Την απόφασή του να μη στηρίξει καμία κυβέρνηση ούτε Μητσοτάκη ούτε Τσίπρα επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του.

«Έχω αποφασίσει να μείνω χωρίς να πάρω υπουργεία, χωρίς να στηρίξω», συνεχίζει, εξηγώντας ότι παίρνοντας υπουργείο, όταν ο άλλος είναι μεγάλο κόμμα σε αυτό το στάδιο, δεν σε λαμβάνει υπόψη του πολιτικά. «Θεωρώ λοιπόν ότι το πρωτεύον είναι να επιτύχω για την Ένωση Κεντρώων ποσοστό 15%-20% και μετά θα αναλάβω τις ευθύνες μου. Να πάω τσόντα αλλού, δεν το σκέφτομαι. Εγώ δεν έκανα 40 ετών αγώνες για να πάω τσόντα στον κ. Τσίπρα ή στον κ. Μητσοτάκη, πρέπει να το καταλάβουν αυτό».

Εκτιμά ότι αν δεν επιτευχθεί ο στόχος 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα ο πρωθυπουργός θα πάει σε οικουμενική ή εκλογές ή εναλλακτικά θα κάνει δημοψήφισμα για την απλή αναλογική, για να εξουδετερώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τη Φώφη Γεννηματά δηλώνει πως «αν θέλει όντως μια συνεργασία, δεν μπορεί να έχει μέσα όλους τους ξοφλημένους, όλους αυτούς που επί χρόνια ταλαιπώρησαν τη χώρα και να τους λέει ότι έχουν και μέλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επικρίνοντας τους βουλευτές που αποχώρησαν από το κόμμα, επισημαίνει ότι ο ίδιος τους έβαλε στη λίστα και τους έβγαλε βουλευτές, για να σχολιάσει, μεταξύ άλλων: «Έδειξαν έναν εγωισμό, μια αχαριστία. Δεν πειράζει. Ας ακολουθήσουν τον δρόμο τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.