ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Π.Καμμένος πήρε το… όπλο του – Ο ΥΕΘΑ έριξε με το P-90 στην Κύπρο

Ο Π.Καμμένος πήρε το… όπλο του – Ο ΥΕΘΑ έριξε με το P-90 στην Κύπρο

Ο Πάνος Καμμένος πήρε το… όπλο του και κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, έδωσε ένα δείγμα των σκοπευτικών του ικανοτήτων.

Δοκίμασε ένα ειδικών αποστολών βελγικό όπλο, το αυτόματο Ρ-90, διαμετρήματος 5,7 Χ 28 χλστ, του οπλοστασίου των Καταδρομέων στην Κύπρο, στο οποίο προστίθεται και σιγαστήρας και γίνεται εντελώς αθόρυβο.

Ο υπουργός Άμυνας το δοκίμασε σε βολές κατά ριπάς και βολή κατά βολή, λίγο προτού αναχωρήσει, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη για την Αθήνα τη Δευτέρα, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο της Διοίκησης Καταδρομών Κύπρου, απ’ όπου και η φωτογραφία

Κρίνοντας από τις ελληνικές στολές παραλλαγής κάποιων ανδρών των Καταδρομών, που στην Εθνική Φρουρά έχουν καταργηθεί ήδη από το 1999, πρέπει να πρόκειται για στελέχη της ελλαδικής 35ης Μοίρας Καταδρομών, η οποία επίσης εδρεύει στο Σταυροβούνι.

Το συγκεκριμένο όπλο χρησιμοποιείται από την ΕΚΑΜ στην Ελλάδα έστω και περιορισμένα. Θεωρείται ιδανικό για πολύ κλειστούς χώρους και συμπλοκές εκ του σύνεγγυς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.