ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αλ. Τσίπρας προς Κ.Μητσοτάκη: «Θα σου κοπεί το γέλιο – Παίρνεις γραμμή από τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ»

Αλ. Τσίπρας προς Κ.Μητσοτάκη: «Θα σου κοπεί το γέλιο – Παίρνεις γραμμή από τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ»

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκη στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής. Ο πρωθυπουργός διαμύνησε πως δεν θα κάνει ανεκτή καμία συκοφαντία, καμιά πρόκληση και καμία γραφικότητα από την πλευρά του Κ. Μητσοτάκη, απαντώντας ουσιαστικά στην επερώτηση της ΝΔ για τη συμφωνία Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας για την πώληση πυρομαχικών.

«Ήταν επιλογή μου να βρίσκομαι εδώ γιατί δεν πρόκειται πλέον να ανεχθώ καμιά πρόκληση, καμία συκοφαντία και καμία γραφικότητα, κύριε Μητσοτάκη. Ξεπεράσατε τα όρια του γραφικού κ. Μητσοτάκη

Όσοι σήμερα λένε ότι εκβιάζομαι και ήρθα, είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι κρύβομαι. Ούτε κρύβομαι, ούτε εκβιάζομαι.

Οι ίδιοι που έλεγαν οτι κρύβομαι έλεγαν σήμερα «με ποια διαδικασία» θα τοποθετηθώ; Εγώ όταν έρχονται τηλεοπτικά συνεργεία στο γραφείο μου δεν ξεσκονίζω ούτε κρύβω τίποτα εσείς κύριε Μητσοτάκη έχετε να κρύψετε. Ενώ εσείς που θα κρύψετε τον Κήρυκα Χανίων, τα δάνεια, το πόθεν έσχες που δεν έχετε καταθέσει… Μετακόμιση θα πρέπει να κάνετε κ. Μητσοτάκη αν έρθει τηλεοπτικό συνεργείο στο γραφείο σας.

Εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα γι’αυτό δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι εδώ για να αποκαλύψω το βρώμικο παιχνίδι και την αμετροέπειάς σας, ποιος είναι ο στόχος και ο σχεδιασμός σας.

Δεν ξέρω βέβαια, αν είναι δικός σας ο σχεδιασμός. Σας δίνουν γραμμή εκδότες εφημερίδων. Όλως τυχαίως, μετά τα ParadisePapers και την ατυχή ερώτηση που καταθέσατε για τη βία, ακολούθησε συντονισμένο κρεσέντο ΜΜΕ.

Σας δίνουν γραμμή ΜΜΕ που οι ιδιοκτήτες τους έχουν επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση κατά της κυβέρνησης. Κοινός εχθρός όλων αυτών είναι η κυβέρνηση. Ένα μιντιακό λόμπι είναι που σας καθοδηγεί. Εκεί καταντήσατε τη ΝΔ κ.Μητσοτάκη. Τώρα που βρέθηκε μια κυβέρνηση που ζητά από τον «κομιστή» να πληρώσει τα χρωστούμενα καθυβρίζει, εκβιάζει κι έχει χάσει τον έλεγχο.

Δεν είναι τυχαίο που στοχοποιούν τον Καμμένο. Θέλετε να χτυπήσετε την κυβέρνηση. Στο βάθος του αρρωστημένου τους μυαλού είναι να δημιουργήσουν συνθήκες αποσταθεροποίησης.

Ακολουθείτε τυφλά αυτούς που δεν θέλουν αυτή η κυβέρνηση να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Βλέπετε ότι τελείωσε το παραμύθι, ότι δεν πέφτουμε στα βράχια, ότι αυτή η κυβέρνηση πετυχαίνει εκεί που εσείς αποτύχατε, ότι θα φτάσει στο τέλος της θητείας της και θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές. Αυτό σας πανικοβάλει κ.Μητσοτάκη.

Εδώ και 2 εβδομάδες ο κόσμος ακούει και δεν έχει καταλάβει ποιόν κατηγορείτε και για ποιο πράγμα. Κατηγορείτε τον υπ. Άμυνας ότι επιχείρησε να πουλήσει στρατιωτικό υλικό που δεν διέθετε και ότι επέλεξε να μην συνομιλήσει με τη Σαουδική Αραβία αλλά με μεσάζοντα.

Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν μεσάζοντα, όπως επιμένετε να λέτε, αλλά με έναν εξουσιοδοτημένο από τη Σαουδική Αραβία. 17 Νοεμβρίου η πρεσβεία μας στο Ριάντ μας γνωρίζει οτι η εξουσιοδότηση Παπαδόπουλου είναι γνήσια. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό αλλά είμαι υποχρεωμένος, ειδικά μετά την περίεργη συμπεριφορά των τελευταίων ημερών.. Θα δώσω στους αρχηγούς των κομμάτων τα τηλεγραφήματα προς το ΥΠΕΞ. Πράγματι, 4 μέρες μετά την επικύρωση του πιστοποιητικού, ο πρέσβης έστειλε πράγματι τηλεγράφημα στον ΥΠΕΞ όπου λέει ότι ένας συνδέσμός του, του είπε ότι θα έπρεπε να μεταβεί στην Ελλάδα για κάποιες διαδικασίες.

Η απάντηση αναφέρει ότι ο σύνδεσμος-ενδιάμεσος είναι κάποιος Τζων Σφακιανάκης, από το Ηράκλειο Κρήτης. Το ποιος είναι αυτός, ο άλλος ενδιάμεσος, να το βρείτε εσείς. Δεν ξέρω ποιος είναι, μπορεί να είναι εντιμότατος αλλά δεν είναι οι Σαουδάραβες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήρθε η ώρα να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και την ελληνική δημοκρατία για τη ζημιά που κάνει στους θεσμούς, στην ελληνική διπλωματία, στο Υπουργείο Εξωτερικών και τον ελληνικό στρατό. Θα προκαλέσω συζήτηση στη βουλή για τη φοροδιαφυγή και θα κληθείτε να απαντήσετε για όλα αυτά κ.Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.