
«Η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη σηματοδοτεί την προγραμματική σύγκλιση της κεντροαριστεράς. Στέλνει ένα μήνυμα προοδευτικής προγραμματικής σύγκλισης» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, πρόσθεσε, την προσωπικότητα και το ήθος του Φώτη Κουβέλη ο οποίος συστρατεύεται στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα».
Σχολιάζοντας γενικότερα τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ο κ Κουρουμπλής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μικρός ο ανασχηματισμός αλλά με ισχυρούς συμβολισμούς». Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάληψη του υπουργείου Οικονομίας από τον κύριο Δραγασάκη λέγοντας ότι οι προσδοκίες είναι τώρα πιο μεγάλες και υπογράμμισε ότι πλέον «θα έχει χρονικό ορίζοντα η λειτουργία της αναπτυξιακής τράπεζας για την οποία διψάει η μικρομεσαία επιχείρηση».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.