Καυστικός Aρκάς για τα περί… «140.000 συγκεντρωθέντων» στο συλλαλητήριο – Δείτε το σκίτσο

Καυστικός Aρκάς για τα περί… «140.000 συγκεντρωθέντων» στο συλλαλητήριο – Δείτε το σκίτσο

Eπειδή χθες κάποιοι ανακοίνωσαν ότι είδαν μόνο 140.000 ανθρώπους στο Σύνταγμα και στην κυβέρνηση τους είδαν επίσης ως «αρκετές χιλιάδες πολιτών» ο μοναδικός Αρκάς φρόντισε με ένα και μόνο σκίτσο-σχόλιο να τοποθετήσει τα πράγματα στην θέση τους.

Έτσι πολύ έξυπνα παραδίδει μαθήματα «πραγματικότητας» στον ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους συμφωνούν μαζί του.

Μια πραγματικότητα που είδαν όλοι με το μεγάλο πλήθος του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα

Ο πρωταγωνιστής του σκίτσου που δημοσιεύτηκε στο Facebook αναφέρεται στην πραγματικότητα που «δεν δείχνει συναίνεση» στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

«…Εντωμεταξύ η πραγματικότητα δεν δείχνει καμία συναίνεση και συνεχίζει με επιμονή να θέτει εμπόδια στους χειρισμούς της κυβέρνησης» γράφει στο σκίτσο του ο Αρκάς.

Δείτε το επίμαχο σκίτσο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτό πάντα ενοχλούν οι γελοιογράφοι. Γιατί όπως έλεγε ο βασιλιάς της θεατρικής κωμωδίας Μολιέρος «πολλοί θέλουν να είναι κακοί αλλά κανείς δεν θέλε να φαίνεται γελοίος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.