ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης από ΔΕΘ: «Θα δώσω μάχη για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή»

Κ.Μητσοτάκης από ΔΕΘ: «Θα δώσω μάχη για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή»

«Βαριά σκιά» για τη Μακεδονία χαρακτήρισε η συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας από το Βελλίδειο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ, λέγοτνας ταυτόχρονα πως τα Σκόπια θα πρέπει να γνωρίζουν πως εάν η συμφωνία δεν περάσει απο την ελληνική Βουλή η διαπραγμάτευση ξεκινά απο την αρχή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως το κόμμα του θα καταψηφίσει τη συμφωνία όποτε αυτή έρθει στη Βουλή ενώ χαρακτήρισε χυδαία την προσπάθεια της κυβέρνησης να ταυτίσει με την ακροδεξιά όσους διαμαρτύρονται για τη συμφωνία.

Η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχη

Ταυτόχρονα ο Κ.Μητσοτάκης είπε πως αν η συμφωνία των Πρεσπών καταψηφιστεί από την ελληνική Βουλή, τότε θα πρέπει η άλλη πλευρά να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχή!

Μόλις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, σχεδόν όσοι βρίσκονταν στο Βελλίδειο σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρότησαν.

Πιο ειδικά ο πρόεδρος της ΝΑ είπε:

«Τσίπρας και Καμμένος υπέγραψαν ερήμην μας. Είναι μια συμφωνία ντροπή που παραδίδει γλώσσα και εθνικότητα.

Όπως και η προσπάθεια να χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί όσοι αντιτίθεται σε αυτήν. Ξαναλέμε στον κ. Τσίπρα ότι οι γνήσιοι πατριώτες, δεν είναι εθνικιστές και οι εθνικιστές δεν είναι γνήσιοι πατριώτες.

Του λέω και κάτι ακόμα, να μη διανοηθεί ποτέ να συγκρίνει αυτή τη μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Καραμανλής με την ακροδεξιά την ώρα που επί 3,5 χρόνια κυβερνάει με τον Καμμένο.

Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τη συμφωνία είτε τώρα είτε στην επόμενη βουλή.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.