ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Novartis: Δικογραφία για τα εμβόλια «που είχε μπει στο συρτάρι» μεταβιβάζεται στη Βουλή

Novartis: Δικογραφία για τα εμβόλια «που είχε μπει στο συρτάρι» μεταβιβάζεται στη Βουλή

Νέα στοιχεία διαβίβασε στη βουλή η εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, μέσω της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, για την υπό έρευνα υπόθεση της Novartis.

Τα στοιχεία αφορούν την δικογραφία για την αγορά των εμβολίων επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου, η οποία είχε μπει στο αρχείο, αλλά ανασύρθηκε, υπό το φως της νέας έρευνας για τον φαρμακευτικό κολοσσό.

Οι εισαγγελικές αρχές, ανέσυραν την παλαιότερη δικογραφία και συγκέντρωσαν, όπως όλα δείχνουν στοιχεία που τους υποχρεώνουν βάση όσων ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και το Σύνταγμα, να αποστείλουν τη δικογραφία αμελλητί στη βουλή, χωρίς αξιολογικές κρίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.