ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δήμαρχος Σπύρος Παππάς: «Οι Φιλιάτες ήταν και είναι περιοχή ελληνική»

Δήμαρχος Σπύρος Παππάς: «Οι Φιλιάτες ήταν και είναι περιοχή ελληνική»

Οι Φιλιάτες ήταν και είναι περιοχή ελληνική… Με αυτή την φράση ο Δήμαρχος Σπύρος Παππάς απάντησε στις δηλώσεις που έγιναν από εκπροσώπους του Δήμου Τιράνων, και στις εκδηλώσεις που έγιναν στην κεντρική πλατεία της αλβανικής πρωτεύουσας όπου μετέφεραν πέτρες «από την πόλη των Φιλιατών, ένα τμήμα της σκλαβωμένης Τσαμουριάς».

Και βέβαια θα επρόκειτο για αλβανικές αστειότητες, αν δεν είχαν την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού Ράμα, ο οποίος εν όψει των εκλογών αρέσκεται σε ακραίες και εθνικιστικές κορώνες.

Με αφορμή λοιπόν τα ευτράπελα των εγκαινίων της πλατείας, ο δήμαρχος Φιλιατών, επισημαίνει ότι «οι εθνικιστικοί κύκλοι της Αλβανίας καλά θα κάνουν να αφήσουν έξω από τους προεκλογικούς τους σχεδιασμούς και τις εθνικιστικές τους βλέψεις καθετί ελληνικό και να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας όπως πράττει και το σύνολο του αλβανικού λαού καθώς και ένα σημαντικό κομμάτι του που ζει και ευημερεί εντός των ελληνικών συνόρων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή epiruspost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.