ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξιχνιάστηκαν δύο ανθρωποκτονίες στην Αθήνα

Εξιχνιάστηκαν δύο ανθρωποκτονίες στην Αθήνα

Εξιχνιάστηκαν δύο δολοφονίες οι οποίες είχαν διαπραχθεί τον περασμένο Απρίλιο και Ιούνιο στο κέντρο της Αθηνάς…

Συγκεκριμένα, για την πρώτη υπόθεση που αφορά τη δολοφονία ενός 75χρονου, ως δράστης συνελήφθη 29χρονος Έλληνας. Όπως προέκυψε από έρευνα, στα τέλη Μαρτίου ο 29χρονος είχε βρεθεί στο σπίτι του 75χρονου και κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού είχε καταφέρει στον ηλικιωμένο 26 χτυπήματα στο σώμα με μαχαίρι. Ο δράστης φεύγοντας είχε πάρει από το διαμέρισμα ένα κινητό, που αργότερα βρέθηκε στην κατοχή του, και ένα μαχαίρι.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στη δολοφονία 21χρονου Αφγανού που διαπράχθηκε στις 2 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας. Ο 21χρονος, είχε βρεθεί τραυματισμένος και είχε καταλήξει κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο,. Δράστες είναι δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, 24 και 26 χρονών οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, πριν προλάβουν να φύγουν με πλαστά έγγραφα στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προέκυψε από έρευνα, τη μέρα της δολοφονίας συναντήθηκαν με το θύμα και διαπληκτίστηκαν. Ο ένας είχε καταφέρει στον 21χρονο, δύο χτυπήματα με μαχαίρι ενώ ο άλλος κι ο άλλος τον χτυπούσε με μπουνιές. Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.