ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιερία: Αλβανίδες έκλεψαν διαδοχικά εμπορεύματα από μαγαζιά

Πιερία: Αλβανίδες έκλεψαν διαδοχικά εμπορεύματα από μαγαζιά

Δυο Αλβανίδες μπήκαν διαδοχικά σε δυο καταστήματα σε περιοχή της Πιερίας παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά κατάφεραν να «σηκώσουν» πλήθος εμπορευμάτων μεγάλης αξίας και να διαφύγουν! Για τη μια από αυτές, όμως, ήρθαν σύντομα οι χειροπέδες.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δίου – Ολύμπου που ενημερώθηκαν από τα δυο μαγαζιά ότι οι αλλοδαπές «πελάτισσες» είχαν ξαφρίσει διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας… 864 ευρώ (!), ανακάλυψαν μέσα σε λίγες ώρες τα ίχνη της μιας και κατάφεραν να τη συλλάβουν. Πρόκειται για μια 27χρονη που είχε στην κατοχή της όλα τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στα μαγαζιά και η ίδια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Οι αστυνομικοί αναζητούν και την 45χρονη ομοεθνή συνεργό της που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Άλλη μια «μακρυχέρα», Ελληνίδα αυτή τη φορά, μπήκε ως πελάτισσα σε ένα κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών στην Βέροια , αλλά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο 60χρονος ιδιοκτήτης δεν την πήρε είδηση και ξάφρισε 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Όμως, ο επιχειρηματίας την είδε να φεύγει, διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας. Η 19χρονη δράστιδα συνελήφθη λίγο αργότερα, αλλά στην κατοχή της βρέθηκαν μόνο 50 ευρώ που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Η νεαρή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την κατηγορία της κλοπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.