ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πελοπόννησος: Εξιχνιάστηκε υπόθεση με «κυνηγούς χαλκού» που ξήλωσαν εγκατάσταση της ΔΕΗ

Πελοπόννησος: Εξιχνιάστηκε υπόθεση με «κυνηγούς χαλκού» που ξήλωσαν εγκατάσταση της ΔΕΗ

Μετά από δυόμισι χρόνια εξιχνιάστηκε η υπόθεση των κυνηγών χαλκού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από την οποία είχαν ξηλώσει και κλέψει ό,τι πολύτιμο υπήρχε.

Η επιδρομή είχε γίνει στο χρονικό διάστημα από τις 17 ως τις 27 Απριλίου του 2015 και οι δράστες είχαν διαλύσει μετασχηματιστές και άλλες συσκευές για να αρπάξουν τα καλώδια ηλεκτροδότησης και τον χαλκό που περιείχαν. Την έρευνα είχαν αναλάβει οι αστυνομικοί τoυ τμήματος Ευρώτα, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως δράστες της λεηλασίας σε βάρος της Επιχείρησης, φέρονται ένας 54χρονος Έλληνας και τέσσερις Ρουμάνοι ηλικίας 28, 32, 42 και 43 χρόνων. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος τους και την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, αλλά φυσικά δεν έκαναν συλλήψεις λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.