ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έπαρση της μεγαλύτερης ελληνικής σημαίας στη Χίο – Με μαντινάδες κατά των Τούρκων ο Μητροπολίτης (βίντεο))

Έπαρση της μεγαλύτερης ελληνικής σημαίας στη Χίο – Με μαντινάδες κατά των Τούρκων ο Μητροπολίτης (βίντεο))

Σήμερα το απόγευμα στις 16:30 έγινε η έπαρση της γιγαντιαίας Ελληνικής Σημαίας (150 τμ) στο λιμάνι της Χίου παραμονή της επετείου της 11ης Νοεμβρίου όπου γιορτάζεται η απελευθέρωση της Χίου από τον Οθωμανικό ζυγό.

Και φέτος δεκάδες Χιωτών παρακολούθησαν την εντυπωσιακή έπαρση της σημαίας των 150 τ.μ. που αγοράστηκε με δαπάνες της Μητρόπολης Χίου.

Άγημα της 96 Επιλαρχίας Αρμάτων Εθνοφυλακής υπό τα εμβατήρια της στρατιωτικής μουσικής της 96 ΑΔΤΕ «ΧΙΟΣ», απέδωσε τιμές σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Για φέτος ο Μητροπολίτης Μάρκος θέλησε να απαντήσει στην συνεχώς αυξανόμενη προκλητικότητα των γειτόνων όχι με κάποιο στίχο, αλλά με μία κρητική μαντινάδα, αφού όπως είπε, στον αγώνα για την απελευθέρωση πολλοί Κρήτες έδωσαν τη ζωή τους.

«Εχθροί ακούστε το καλά, μην τρέφετε ελπίδες, δικά μας είναι τα νησιά και οι βραχονησίδες», είπε χειροκροτούμενος από τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.