ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργή και φρίκη στη Χίο: Αφγανός βίασε το 11 μηνών παιδί του

Οργή και φρίκη στη Χίο: Αφγανός βίασε το 11 μηνών παιδί του

Σοκαρισμένες είναι οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου που εξετάζουν από χθες το βράδυ καταγγελία Αφγανής μητέρας ότι ο σύζυγος της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών παιδί τους!

Δηλαδή ο «πατέρας» επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό του! Οι κάτοικοι του νησιού για άλλη μια φορά είναι αναστατωμένοι και οργισμένοι!

Δεν αντέχουν πλέον την κατάσταση αυτή και την αναγκαστική συμβίωση με ανθρώπους οι οποίοι έχουν άλλα «ήθη» και άλλα «έθιμα» και τελείως διαφορετική αντιμετώπιση για το γυναικείο φύλο αλλά όπως φαίνεται και για τα παιδιά τους

Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ, και ο κατηγορούμενος «πατερας» φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η αποτρόπαιη υπόθεση.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του.

Το συμβάν επιβεβαιώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες μετά την εξέταση απο τον ιατροδικαστή όπως αναφέρει το politischios.gr

Σημειώνεται ότι μόλις προ μερικών ημερών η ελληνική κοινή γνώμη σοκαρίστηκε για άλλη μια φορά όταν είκοσι (!), περίπου, παράνομοι Αφγανοί και Πακιστανοί μετανάστες επιχείρησαν να βιάσουν μια 30χρονη στο Αργος, η οποία σώθηκε μετά από αγώνα που έδωσαν τα δύο αδέλφια της οι οποίοι εξήλθαν από την συμπλοκή σοβαρά τραυματισμένοι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα η 30χρονη έκανε το λάθος να περάσει μπροστά από οικοδομή στα περίχωρα της πόλης, που εργάζονταν οι παράνομοι μετανάστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.