ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Barbie σε νέα version: Υπερ της LGBT κοινότητας (φωτό)

Barbie σε νέα version: Υπερ της LGBT κοινότητας (φωτό)

Αέρας αλλαγής για την Barbie που είναι ευρέως γνωστή…

Όταν δημιουργήθηκε η πρώτη Barbie το 1959, η μορφή της ήταν για χρόνια συγκεκριμένη: μακριά κατάξανθα μαλλιά και σώμα με απίστευτες αναλογίες, που σπάνια μπορείς να βρεις με μια απλή βόλτα στους δρόμους, ακόμη και αυτούς των μεγαλουπόλεων. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, η μορφή της δεν είναι και τόσο «τυποποιημένη».

Η κατασκευάστρια εταιρία τής πιο διάσημης κούκλας στον κόσμο, Mattel, άλλαξε τη λογική της στην κατασκευή της Barbie και την στέλνει στο κοινό σε διαφορετικούς σωματότυπους και φυλές. Πρόσφατα, μάλιστα, παρουσιάστηκε η πρώτη που φοράει hijab.

AP_17320763520207

Η τελευταία χρονικά Barbie, όπως δημοσίευσε η εφημερίδα Independent, πραγματοποιεί δήλωση στήριξης των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤ κοινότητας. «Είμαι περήφανη που φορώ αυτό το “Love Wins” (“η αγάπη νικά”) t- shirt με τη @songofstyle!», αναφέρει η ανάρτηση της… κούκλας στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.