Η Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα τιμήθηκε από τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών

Η Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα τιμήθηκε από τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών

Στην εκδήλωση, όπου συμμετείχαν περίπου 140 άτομα, εκτός από τα μέλη του Ομίλου παρευρέθησαν και πολλοί παράγοντες του επιχειρηματικού, χρηματιστηριακού και ιατρικού χώρου.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, την περασμένη Τρίτη (28-11-2017), ο Ροταριανός Όμιλος Αθηνών τίμησε την πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα κυρία Irit Ben-Abba. Η Πρέσβειρα κ. Ben-Abba μίλησε με θέμα : «Σχέσεις Ισραήλ-Ελλάδος», κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην ιστορία των δύο λαών και επικεντρώνοντας την ομιλία της στις σχέσεις των δύο χωρών, που καλύπτουν όλους τους αναπτυξιακούς τομείς, κατά τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς και τις θετικές προοπτικές συνεργασίας στο μέλλον.

Επίσης στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκε από τον Ρ.Ο. Αθηνών ο κύριος Ronen S. Eckhouse, Διευθύνων Σύμβουλος της Rapid Medical, για την προσφορά του πλέον εξελιγμένου συστήματος ενδοαγγειακής απόσυρσης θρόμβων εγκεφάλου προς το Νοσοκομείο Mediterraneo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την τιμητική πλακέτα επέδωσε η Πρέσβειρα κ. Irit Ben-Abba. Στην εκδήλωση, όπου συμμετείχαν περίπου 140 άτομα, εκτός από τα μέλη του Ομίλου παρευρέθησαν και πολλοί παράγοντες του επιχειρηματικού, χρηματιστηριακού και ιατρικού χώρου.Μεταξύ αυτών: Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος κ.κ. Δανιήλ Μπεναρδούτ και Ισαάκ Λεών, ο Βουλευτής Β ́ Αθηνών κύριος Γεώργιος Κουμουτσάκος, η Επίτιμος Πρόξενος της Αιθιοπίας στην Ελλάδα κυρία Τερίνα Καλογεροπούλου-Αρμανάκη, ο Πρέσβυς κ. Θεόδωρος Τσακίρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Νοσοκομείου Mediterrane Δρ. Γεώργιος Αθανασίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο Δρ Νικόλαος Τσαμόπουλος, ο δικηγόρος Αθανάσιος Κοντοθανάσης και πολλοί άλλοι. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των τακτικών εκδηλώσεων του Ροταριανού Ομίλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.