ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κρήτη: Πάνω από 200 αλλοδαποί έφτασαν από τη Λέσβο – Πορείες Πακιστανών για τον Μωάμεθ…

Κρήτη: Πάνω από 200 αλλοδαποί έφτασαν από τη Λέσβο – Πορείες Πακιστανών για τον Μωάμεθ…

Στην Κρήτη βρίσκονται από νωρίς το πρωί 262 αλλοδαποί που θα φιλοξενηθούν σε σπίτια που έχουν ενοικιασθεί στο νησί στο πλαίσιο προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για την αποσυμφόρηση της Λέσβου.

Οι μουσουλμάνοι που έφτασαν στην Κρήτη με ναυλωμένο πλοίο επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία προκειμένου να μεταφερθούν στα σημεία όπου και θα φιλοξενηθούν.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό οι αλλοδαποί θα φιλοξενηθούν στη Σητεία, στο Ηράκλειο και στα Χανιά.

Στο μεταξύ Πακιστανοί που ζουν στον Άγιο Νικόλαο αλλά και από άλλες πόλεις της Κρήτης πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν τον Προφήτη τους Μωάμεθ ο οποίος γεννήθηκε στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας το 570 μ.Χ.
Ξεκίνησαν από τον κόμβο της Κριτσάς με κατεύθυνση της οδό Επιμενίδου.Την πορεία συνόδευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Περιττό… βέβαια να προστεθεί πως πορείες Χριστιανών για τα Χριστούγεννα πραγματοποιούνται σε όλες τις μεγάλες πόλεις του Πακιστάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.