Πρωτοφανές: Οι γονείς μηνύουν το 19χρονο μοντέλο για να μπορέσει να δικαστεί στην Ελλάδα!

Πρωτοφανές: Οι γονείς μηνύουν το 19χρονο μοντέλο για να μπορέσει να δικαστεί στην Ελλάδα!

Για να έχει μια ελπίδα να ξαναδεί το φως του ήλιου το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης οι γονείς του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μήνυση εις βάρος της για να δικαστεί στην Ελλάδα!

Οι γονείς της υπέβαλαν αναφορά, ώστε η κόρη τους να διωχθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και στη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτοφανές στα δικαστικά ποινικά χρονικά.

Γονείς να μηνύουν την κόρη τους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πρόκειται, όμως, για ένα νομικό τρικ του έμπειρου δικηγόρου, Σάκη Κεχαγιόγλου, ώστε να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες έχει η 19χρονη να έρθει και να δικαστεί στην Ελλάδα για τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ΄όπως αναφέρει το STAR

Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε να γίνει έρευνα για την υπόθεση και η Δίωξη Ναρκωτικών ζήτησε να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί της κοπέλας στην Ελλάδα.
Να σημειώσουμε ότι επειδή η χώρα μας δεν έχει διακρατική συμφωνία με το Χονγκ Κονγκ για την έκδοση κρατουμένων, η δίωξη της υπόθεσης στην Ελλάδα είναι ο μόνος δρόμος που δίνει ελπίδες στην Ειρήνη να έρθει να δικαστεί στη χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια αυτό δείχνει και κάτι άλλο: Ότι η ελληνική εκδοχή της Δικαιοσύνης είναι σαφώς πιο light από άλλων χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.