Ισπανία: Έκλεψαν 4 τόνους πορτοκάλια και γέμισαν δύο αυτοκίνητα για να τα μεταφέρουν (φωτό)

Ισπανία: Έκλεψαν 4 τόνους πορτοκάλια και γέμισαν δύο αυτοκίνητα για να τα μεταφέρουν (φωτό)

Οι αρχές της Σεβίλλης, παρατήρησαν δύο οχήματα να πηγαίνουν στο δρόμο μαζί και να οδηγούν κοντά κοντά. Οι οδηγοί των οχημάτων, αφού τους είδαν, άλλαξαν πορεία και κατευθύνθηκαν σε ένα χωματόδρομο.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα κυνηγό μέχρι που οι ισπανικές αρχές κατάφεραν να τα σταματήσουν και να διαπιστώσουν ότι ήταν γεμάτα με χιλιάδες πορτοκάλια. Τα πορτοκάλια ήταν περισσότερα από τέσσερις τόνους. Ούτε και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν!

Μετά τις πρώτες έρευνες βρέθηκε και άλλο ένα όχημα κι αυτό γεμάτο με πορτοκάλια.Όταν ερωτήθηκαν οι οδηγοί ισχυρίστηκαν ότι είχαν έρθει από πολύ μακριά και είχαν σταματήσει για να μαζέψουν πορτοκάλια.

Τέλος, στις αρχές οδηγήθηκαν και κατηγορούνται για κλοπή ένα ζευγάρι με τον ενήλικο γιο τους και δύο αδέρφια που φαίνεται πως συμμετείχαν.

Seville-Police-Stolen-Oranges-a640

Seville-Police-Stolen-Oranges-c640

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.