ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Άνδρας έκανε ράμματα στο πόδι μετά από επίθεση σκύλου- Είχε πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις

Πάτρα: Άνδρας έκανε ράμματα στο πόδι μετά από επίθεση σκύλου- Είχε πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις

Νεο περιστατικό με επίθεση σκύλου σε άνδρα έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε άλλο ένα περιστατικό επίθεσης σκυλιών σε έναν άνδρα. Ειδικότερα, ασθενής που είχε μεταβεί στο νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας του, δέχθηκε επίθεση από σκυλιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και χρειαστεί ράμματα στο πόδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και ως μόνη λύση στο πρόβλημα φαίνεται αυτή της στείρωσης των αδέσποτων, προκειμένου να σταματήσουν να αυξάνονται και η μεταφορά τους σε ειδικό χώρο, εν τούτοις, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου έχει μόνο προβεί στην απαγόρευση στους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος να σιτίζουν τα σκυλιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.