ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανατροπή στην υπόθεση: Ο 6χρονος δεν τραυματίστηκε από σφαίρα στο σχολείο του

Ανατροπή στην υπόθεση: Ο 6χρονος δεν τραυματίστηκε από σφαίρα στο σχολείο του

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση με τον 6χρονο ,τι είπε ο διευθυντής του σχολείου σχετικά με την υπόθεση .

Η πληροφορία που αναδημοσιεύτηκε ανέφερε ότι μαθητής την ώρα του διαλείμματος στο Γυμνάσιο Γέργερης Ηρακλείου τραυματίστηκε από σφαίρα ή από σκάγι σφαίρας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο μαθητής ήταν αιμόφυρτος και επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το σκάγι.

Η αλήθεια για τον τραυματισμό μαθητή από δήθεν σκάγι, την υποτιθέμενη νοσηλεία του και την υποβολή του σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρέσουν το… σκάγι, απέχει πάρα πολύ από την αλήθεια. Αυτό που συνέβη, σύμφωνα με τον διευθυντή του Γυμνασίου, είναι ότι ο μαθητής είχε την ώρα του διαλείμματος στην αυλή έναν μικρό τραυματισμό στο μάγουλο. Δεν είναι γνωστό όμως ακόμα από τι προκλήθηκε αυτός ο ανεπαίσθητος τραυματισμός.

Το σχολείο ως όφειλε πολύ σωστά ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ενώ έγινε και κατάθεση στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να εξακριβωθεί από τι προκλήθηκε ο μικροτραυματισμός. Το περιστατικό όχι μόνο παραλίγο μοιραίο δεν ήταν, αλλά ο μαθητής μέσα σε 10 λεπτά είχε μπει στην αίθουσα του σχολείου του για να συνεχίσει το μάθημα.

Σίγουρα δεν ήταν αιμόφυρτος και δεν πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση προκειμένου να αφαιρεθεί δήθεν σκάγι σφαίρας. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταγράψει κανέναν πυροβολισμό, καμία σφαίρα και κανένα σκάγι ενώ επιβεβαιώνουν ότι το παιδί δεν νοσηλεύτηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: flashnews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.