ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Για κακούργημα ο οδηγός της νταλίκας που «έλιωσε» δύο άτομα χθες στον Κηφισό

Για κακούργημα ο οδηγός της νταλίκας που «έλιωσε» δύο άτομα χθες στον Κηφισό

Για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα διώκεται ο 64χρονος οδηγός νταλίκας που χθες (09.05.2018) προκάλεσε το τροχαίο στον Κηφισό με δυο νεκρούς και μια τραυματία.

Παράλληλα, σε βάρος του 64χρονου ασκήθηκε δίωξη και για τέσσερα αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα τα αδικήματα που για τα οποία πλέον κατηγορείται είναι:

-Διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία πραξη προήλθε θάνατος

-Ανθρωποκτονία από αμέλεια κατα συρροή
-Σωματική βλάβη από αμέλεια
-Παράνομη χρήση γνήσιου πιστοποιητικού
-Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εντος δυο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας η νταλίκα διεθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος. Ο 64χρονος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε συλληφθεί κι άλλη φορά στο παρελθόν, οδηγώντας μάλιστα και εκείνη τη φορά επαγγελματικό όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.