ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάλο προκαλεί η Google με την εισαγωγή της «Μακεδονικής» γλώσσας στην εφαρμογή των χαρτών

Σάλο προκαλεί η Google με την εισαγωγή της «Μακεδονικής» γλώσσας στην εφαρμογή των χαρτών

Τη στιγμή που το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών επιχειρεί κοινά αποδεκτή λύση στην ονομασία με τα Σκόπια, η Google φαίνεται να προβαίνει σε επίσημη αναγνώριση της «Μακεδονικής» γλώσσας.

Στο πλαίσιο διεύρυνσης του πεδίου αναζήτησης της εφαρμογής Google maps, που χρησιμοποιούν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, προστέθηκαν πρόσφατα 39 νέες γλώσσες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ των γλωσσών αυτών, που μιλιούνται από 1,25 δισεκατομμύρια ανθρώπους, περιλαμβάνονται και τα «μακεδονικά». Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ευρύτατη διάδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής σε διεθνή κλίμακα συνιστά μία εξέλιξη με αρνητικό αντίκτυπο για τα εθνικά μας συμφέροντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.