ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

19χρονη μητροκτόνος: Σε κατ’οικον περιορισμό – Στη φυλακή η μητέρα της

19χρονη μητροκτόνος: Σε κατ’οικον περιορισμό – Στη φυλακή η μητέρα της

Σε κατ’οίκον περιορισμό θα παραμείνει η 19χρονη μητροκτόνος της Πετρούπολης, μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, με τον πρώτο να ζητά να αφεθεί ελεύθερη, υπό όρους και τον εισαγγελέα να τάσσεται υπέρ της προφυλάκισής της. Η μητέρα της, ωστόσο, που φέρεται να την βοήθησε να σκοτώσει το νεογέννητο μωρό, πετώντας το στα σκουπίδια, παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.

Στην απολογία της η 19χρονη αποδέχεται πως τέλεσε την πράξη της «παιδοκτονίας» και όχι αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της αποδίδεται, δηλώνοντας ότι, από εκείνη την ημέρα είναι απόλυτα συντετριμμένη και ψυχικά κλονισμένη.

«Αποδέχομαι την πράξη αυτή εναντίον του πλάσματος που κυοφόρησα και έφερα για λίγο στον κόσμο. Δεν φτάνουν χίλια υπομνήματα για να αποτυπώσω στο χαρτί την συγκλονιστική προσωπική στιγμή που είχα με το τέκνο μου και την ματαίωση του μητρικού ενστίκτου το οποίο αιφνιδίως μεταμορφώθηκε σε απειλή και τρόμο για εμένα και την ψυχοσύνθεση μου. Μου είπαν μετά πως συμβαίνει μια στις χίλιες φορές. Ήμουν εγώ αυτή η μια».

Η μητέρα της 19χρονης στην δική της απολογία αρνείται την πράξη που της αποδίδεται επιμένοντας πως, δεν είχε καμία συμμετοχή στην πράξη της «παιδοκτονίας» όπως την χαρακτηρίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά από έντονη παράκληση της κόρης μου, από αισθήματα συμπόνοιας προς το πρόσωπο της, καθότι τελούσε σε πανικό και πλήρη ψυχοσωματική διατάραξη , απέρριψα τη σακούλα στην οποία ήταν τοποθετημένο το νεκρό νεογνό σε κάδο της περιοχής, επιθυμώντας να συντελέσω στην αποκατάσταση της ηρεμίας της κόρης μου αλλά και σαφώς στο να αποφευχθεί η καταδίωξη της», είπε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.