Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: «Γελοιoποιείται η ΕΛΑΣ με τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα»

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: «Γελοιoποιείται η ΕΛΑΣ με τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα»

Η εμμονή Τόσκα να μην βλέπει την ανάγκη για την ομάδα Δέλτα οδηγεί στους βανδαλισμούς.

Για γελοιοποίηση της ΕΛΑΣ και της πολιτείας από τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα όπως αυτή στο Συμβούλιο της Επικρατείας το απόγευμα της Δευτέρας έκανε λόγο στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.

Όπως τόνισε «υπήρχε μια δύναμη, η ομάδα Δέλτα για να προλαμβάνει τέτοιου είδους επιθέσεις».

«Η εμμονή Τόσκα να μην βλέπει την ανάγκη αυτή θα απολαμβάνει να βανδαλίζεται η δημόσια περιουσία και να γελοιοποιείται η ΕΛΑΣ και η πολιτεία» πρόσθεσε ο κ. Ντούμας.

Ειρωνικά σχολίασε, μάλιστα, ότι «έτσι όπως το πάει ο Ρουβίκωνας θα ικανοποιηθεί το αίτημά μας για αστυνόμευση των Αθηνών, γιατί μετά τις επιθέσεις στέλνουν αστυνομικούς στα σημεία που δέχονται επιθέσεις».

Όσον αφορά την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη και την αντίδραση των αστυνομικών που ήταν παρόντες, ο κ. Ντούμας σχολίασε ότι «θα έπρεπε να φοβηθούν και να έχουν την αίσθηση του κινδύνου. Ο ένας ή οι δύο αστυνομικοί δεν πρέπει να τα βάλουν με το μαινόμενο πλήθος δέκα ατόμων. Στόχος τους ήταν να προστατεύσουν το πρόσωπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μη θέλουμε έναν αστυνομικό ρόμποκοπ» πρόσθεσε ο κ. Ντούμας ζητώντας να δούμε πόσο θα τιμωρηθούν οι δράστες και αν θα χρειαστεί αυστηροποίηση των διατάξεων του ποινικού κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.