ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περισσότεροι από 3000 ένοπλοι αποχώρησαν από τις περιοχές που βρίσκονται νότια της Δαμασκού

Περισσότεροι από 3000 ένοπλοι αποχώρησαν από τις περιοχές που βρίσκονται νότια της Δαμασκού

Όλοι οι ένοπλοι και οι οικογένειές τους εγκατέλειψαν τελικά, τις νότιες περιοχές της συριακής πρωτεύουσας Δαμασκού, συμπεριλαμβανομένου και του προσφυγικού καταυλισμού Γιαρμούκ.

Η αποχώρησή τους διήρκησε οκτώ ημέρες και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συμφωνίας με το Ρωσικό Κέντρο για την Συμφιλίωση στη Συρία.

Έτσι, την περιοχή εγκατέλειψαν περισσότεροι από 3.200 μαχητές μαζί με περισσότερα από 5.000 μέλη των οικογενειών τους.

Ένα μικρό τμήμα εδαφών στα νότια της Δαμασκού ελέγχεται ακόμη από το Ισλαμικό Κράτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη μεριά, οι συριακές δυνάμεις πραγματοποιούν πολεμική επιχείρηση κατά των τζιχαντιστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.