ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Οκτώ νεκροί άμαχοι από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Β. Συρία

Οκτώ νεκροί άμαχοι από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Β. Συρία

Τουλάχιστον οκτώ άμαχοι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό της διεθνούς συμμαχίας υπό αμερικανική διοίκηση κατά στόχων σε χωριό της επαρχίας Χασάκα, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Συρίας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Οι αεροπορικές επιδρομές είχαν ως στόχο το χωριό Χαμαντί, ενώ πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό αεροπορικού βομβαρδισμού της διεθνούς συμμαχίας στην επαρχία Χασάκα, που προκαλεί θύματα μεταξύ αμάχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την 1η Μαΐου αεροπορικοί βομβαρδισμού του ίδιου αμυντικού σχηματισμού προκάλεσαν το θάνατο περισσότερων από 25 αμάχων, αλλά και τον τραυματισμό άλλων περισσοτέρων από 100, ενώ προκλήθηκαν και σοβαρές καταστροφές στις τοπικές υποδομές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.